Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad för tyngd för du med dig där du vandrar

Vad för tyngd för du med dig där du vandrar
låt mig hjälpa dig att bära..

visa mig, berätta ..jag lyssnar gärna.. jag har väldigt gott om tid

för dig !

Du har väckt mitt intresse min nyfikenhet och glöd
är ditt hjärtas röst lika sprucket spröd ?

Vågar du ge mig förtroendet, din tilllit och din tro
så ska jag ge dig min!

Jag vill värma dig när du fryser
torkar dina tårar efter gråt
önskar att jag efter alla de som gjort dig illa
kunde säga menade förlåt..

Jag
jag finns här ..

Har ärr och sår jag med
men
med dig
vågar jag försöka
och se varthän det bär...






Övriga genrer av JoLu
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-23 20:57



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
En värme som berör när dagarna är kalla och tiden grå
2009-03-27

  Angeldust
Blir berörd..med hopp ändå efter "allt".kram
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

JoLu