Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som igår

 

så har dagen lagt

sin oro

på väg till ro

 

så har mörkret

äntligen omslutit mig

och låter ensamheten vara

 

så har min längtan

hittat ett nytt bråddjup

och tårarna funnit

nya ogråtna floder

 

det enda som inte

blev som igår

är mina ord




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 22:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"så har min längtan

hittat ett nytt bråddjup

och tårarna funnit

nya ogråtna floder"
Störtskön formulerling men säkert är upplevelsen mindre skön...eller var det ändå kanske en nödvändig upptäckt?
Kram.
Bibbi
2009-03-17

  Hans Christian
O nu blev jag alldeles rörd !
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP