Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gröna skall skymma det svarta





Varsamt vänder jag
på sanningen


tar i med alla krafter


tunga sanningar
fodrar spett och spade


men vändas måste den

innan den
kväver allt annat




Övriga genrer av Bim
Läst 517 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 23:52



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Klarspråk o spett o spade för gröna nyanser!
Kraftfullt verkligen!
2009-03-17

  jardan
-Ditt bildspråk ger styrka och nu skall jag bokmärka och läsa den på nytt
2009-03-17

  Rachel Roth
..så elegant Bim!
du använder spett och spade
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim