Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det som om man skulle vilja vara någon annan, få ett annat liv......


Byta alias

 

om jag kunde tog

jag av mig kostymen och

bytte alias




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 11:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
*LER*
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP