Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal och frusen...

I barens dunkla ljus
en man i ålderns slut
grå och risig samt något skitig
I livet han hårt har slitit.
En blick så tom
som rö så skör
I hjärtat sorg han bär.
Lutar sig fram imot ölets krus
sista droppen nu är slut.
På vacklande ben han ut sig ger
från barens dunkla sken,
Av ruset intet känner av
nattens kyla ej som dag.
Somnar in i vinterns vind
intet mer liv han ser.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 609 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-17 12:33



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Fint och levande illustrerat. Att bära flera tyngder kan bli en för mycket.
2013-02-25

  aol
smärtsamt vackert och så berörande
2011-04-28

  Järnkatten
Bra skrivet om en brutal verklighet...
2011-04-08

  Mr Lindemann VIP
denna texten borde få kommentarer!
Nu är det inte så att jag känner mig som en barmhärtig samarit
och därför kommenterar texten!

Nej, den bär !
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin