Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ämne 1213

Just den här är speciell
som allt jag skrivit
men nu är det allvar!
Allt är allvar för fan!

Liten förändring kanske?




Fri vers av IQ
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 12:40



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Hihi, vilken bra kommentar till allt, till livet. Jag gillar din stil, den är skön.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ