Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ger man

 

vännen som flera gånger

blivit sviken

säger att det var

hon som gav

varje gång var det hon

som gav utan att få

 

jag borde ha frågat

VAD hon gav

och om

hon verkligen är säker

på att inget ha fått

 

i min värld ger man

hela sin uppmärksamhet

och märker ganska snart

om det finns

intresse och

ömsesidighet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 15:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klok filosofi i sann vänskap finns både givande och tagande., i olika perioder ,ibland mer av det ena än av det andra.

Eva
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP