Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ''götebossvits'' som tack för alla goda skratt du själv bjuder på!
"Tacka inte utan bju´igen, som bonnen sa"



Till vännen Ewa-Britt

 

Det var ju Kal och Åssbon som var ute och och åkte spårvagn.
Närmare bestämt ''den gröna'' - dvs linje 4.

De råkade åka en hållplats för långt, så de kom över zongränsen
och hamnade i Mölndal, där de gick av.

Där stod Beda med en barnvagn. ''Å harre sa Kal, när feck du ''e´lita''.

Äsch, sa Beda, de är ju min systers ''lelle nye''.

Kal och Åssbon tittade i vagnen och tyckte att det nog var en väldigt
klen liten grabb, Åssbon sa:

''Men dö Beda, de va allt en liten klen vase - e han från ''Munndal'' eller?




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 20:53



Bookmark and Share


  KristinaE
.. tack, tack för goa skratt!
2009-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Tack för detta!
-Nu stundar det gyllene
tider för oss, lelle pöjk!
-Nä, gör det?
-Javisst, domkyrkeklockan
har ju fått bladguld!
********************
Lärarinnan: -Hur stavar
du till vagn, Lella Ada?
-V-a-n-g!
Lärarinna: -Fel!
Ada: -Nej det är rätt!
Fröken frågade hur
jag stavade det!
**********************
Beda sitter på fiket på lunch-
rasten och röker... En fin dam
från Övre Östermalm säger
till henne, att hellre begick hon
äktenskapsbrott än satt och
rökte. Beda svarar henne:
-Jag också men jag har bara
en ½ timmes lunchrast!
****************************
Tack igen o kram allu omelit***
2009-03-18

  Hans Christian
JäppHäpp !! Som göteborgare så skrattar jag gött !
2009-03-18

  Eaglemountains VIP
Mycket bra historia, jag stämmer in i denna uppmuntran till vår gemensamma vän ......
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP