Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=IXFalWzsnwU


Läppar på Punk


ett par tick-tack
sedan blundmask

och jag drömmer igen

vi är vi
men jag är du

~

om att vilja
och förmågan

att spränga en genre

eller falla mellan två

~

om mig
i dina converse

och bröst att dö för

hur hättor sparkade i takt

~

jag skulle nog älska
att ha dig i mig

~

om trånga paradis
och vådavinden i mina träd

~

jag skulle kärnglittra

skita undermedvetenheter

krossa glas och bära blod
väta svart död runt rött öga

~

och vi skrattar precis så

någonstans mellan
baljbad och begravningspiano

~

du är punk

jag kan bara
se sorgsen ut

syna cigarettfimpar

en jävla indiepop-skola

~

mäter vi oss?

jag vill vara du inatt

jag skulle rinna längs dina liv







Fri vers av Pah
Läst 608 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-03-17 22:56



Bookmark and Share


  Hannah Norman
snyggt. hur bra som helst!
2010-02-17

  Svartsilver
babyshambles !
hur mer rätt kan det bli, du vet exakt hur du fångar rätt.
att gå i mina skor är du för fin för , så ärlig och mjuk.
2009-03-18

  Bjarne Nordbö
Det finns dagardå du är vassaste pennan här. Detta ett exempel på det. Super helt enkelt.
2009-03-18

    deb8
Gillar dina intima vinklingar att ha henn i dig...något sexigt och oåtkomligt att drömma. Som vanligt skriver du originellt och spännande och det finns alltid något att vända och vrida på som inte är helt förutsägbart. Babyshamles är punk all the way:)
2009-03-17

  WhiteTrashBastard
du e grym!flyter bra och som hon därnere både punk och indie!
keep up!
2009-03-17

  Tove Meyer VIP
ooh helt fantastiskt och så mycket du.
2009-03-17

    Melona
fan

trasigt
svårt vackert


avslutningsstycket

går in i mig

sliter mitt blod

och jag vill

bara vråla

vråla

i den svarta natten...

förlåt
det har bara med mig att göra,

din dikt är jävligt fin
och er kärlek så
vacker,

punk och indie
fan vad fint!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah