Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMANDE HAV

Du är stormen som river öppet hav,
.....jag är stranden som möter dig.
Omfamnande...
och utan krav,

.......fångar du mig.




Fri vers av wildrosen
Läst 424 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-18 08:43



Bookmark and Share


  Diffusiaria
så enkel, så kraftfull, underbar.
2011-01-17

  Fånga dagen
underbart vackert skrivet
mvh Anna-Karin
2009-04-03

  Carola Zettergren
Vackert och starkt!
2009-04-01

    Maria Malm
Några få rader som fångar en mäktig känsla.
2009-03-22

    sunnanvind
Mycket bra!!!
2009-03-18

  Maria T
Stormande poesi
2009-03-18

  Bodil Sandberg VIP
Här snackar vi ROMANTIK..inte vilken liten pytteromantik som helst..utan vackraste mäktiga romantik..när den är som bäst!!

applåder!!
2009-03-18

  Fredrik Stillesjö
Hej memory!

Fin metafor i denna dikt. Kanske skulle man kunna skriva: /Du är stormen/som revar havet pga. likheten med Rickfors/Alvengren låten (tror jag att det är) men det är mycket bra så här också
2009-03-18

  mare VIP
Härliga rader.......
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen