Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna sanningen



är oftast inte naken

den har kläder på sig

för att skyla sig för obehagligheter

och för att dölja skavanker




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-18 09:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så träffsäkert - och tänkvärt...
2009-04-10

  Connie
Den kanske står i hemligt förbund med lögnen!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP