Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke kedja som förvandlas från ett yttre perspektiv för att landa i mej som ett uppvaknande.


Tjena moss

Hur står det till
leker livet precis som du vill
eller har hösten travat in
och påverkat dej i ditt sinn
fast solen lyser och himlen är blå
kan molnen komma då och då
huvudsaken är att våra vatten drag
inte sinar helt en dag
man får försöka stå på egna ben
och hålla sin inre värld, från gifter ren
det liv vi har här inuti
kan göra oss i anden fri

Men stopp ett tag
håller det på bli dag
det är i allafall ljus
som slinker in här i mitt hus
Ja! det var ljus jag såg
där mörkret låg
nu ser jag dit
och glömmer mitt slit
jag ser en vän nu är jag glad igen




Övriga genrer av Water VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-18 10:53



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag ser oxå en vän, hej hej! ;)
Det våras för andarnas frihet har jag hört... :))
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP