Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vände mig om


För sent...

 

 

- Ett ögonblick... ett litet ögonblick bara!

 

sekunden senare
var du borta

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-18 14:35



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Snabba vänder.
Som marsväder.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q