Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

det är aldrig ditt fel

det lärde du mig




Att jag blev sårad

 

 

 

 

att jag blev sårad
det är inte ditt problem
så jag gråter tyst

det är ju det du lärt mig:
att alltid skylla mig själv

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-18 14:38



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja här känns det som en enkelriktad väg
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q