Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

om att tryckas ner
tills man får plats
i ett stövelskaft

 




Någon storhet är jag inte, men...

 

 

 

...så liten som du gjorde mig
blir jag aldrig
mer

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-18 14:42



Bookmark and Share


  Jori
Så starkt att det blir vidunderligt vackert!
2009-03-20

  jordgubben
Du är grym!
2009-03-19

  Karin E
Bra! :) Hoppas allt blir bättre, Kram
2009-03-18

    Annika J
Få ord men stort innehåll!
2009-03-18

  Måna N. Berger
Bra Tina! Man ska aldrig låta sig förminskas.
2009-03-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bra rytet.
2009-03-18

  Bodil Sandberg VIP
Här vill jag också kommentera..just det där att bli såå nertryckt..gör att man blir skygg - så är det för mig
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q