Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kände en kyla kring hjärtat






Jag ser det förflutna,

förebådar det

som ska komma

och

talar med de döda


Jag bestämde mig

för att blunda igen

och

fortsätta att drömma

under min egen himmel

likt regnbågen

när du uppenbarar dig

och försvinner


När jag sökt efter dig

i smärtan

har jag lärt mig

föredra tystnad


Jag vill att min grav

skall bli någonstans

i närheten av hav

som är evighet












Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 828 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-03-18 18:56



Bookmark and Share


  ramsesII
tung text, men som livet självt, vackert.../
2009-03-29

  * Ammi *
vackert
2009-03-20

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2009-03-19

  Maria T
Drömma, smärta, tystnad,
evighet
2009-03-19

    ej medlem längre
Dina ord så tydliga med sin variation som en våga framåt föres..
Vackert så det förslår!
2009-03-19

  Nasrin
Mycket berörande text! Kram, N
2009-03-19

    nima
En text som berör..

Nima.
2009-03-19

  Eaglemountains VIP
En mycket berörande text .......
2009-03-19

  JNI
så himla vackert !
åter fångar du känslan med din silkeslena personliga "touch" !
2009-03-19

  anits VIP
En underbar text som berör mycket
2009-03-18

  Roula O
en jättefin text som berör
2009-03-18

  Miss Mod
En rörande avklädd betraktelse, fint.
2009-03-18

  friheten
Vacker
2009-03-18

  Suzy med punkterna
Under min egen himmel är strålande poesi.
2009-03-18

    Al Lanzon
Snyggt poetat!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic