Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte någon regnbågsfärg.




Du är för tung att bära på ryggen
eller i bröstet

eller nånstans alls

så här
idag

lämnar jag dej




vid trottoaren utanför ica
som har öppet till 22:0o

får du stanna

eller gå

du får faktist göra vad du vill




men du ska långt bort från mig



för vad du stal



går aldrig att få tillbaks





& jag har bärt mer än länge nog








Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 534 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 19:25



Bookmark and Share


  blaite
Mycket bra..
2010-02-22

    Pivvi
jag är grymt imponerad av det du skriver, riktigt bra, bara till å läsa vidare för min del :D
2009-03-30

  WhiteTrashBastard
skitbra jue!
Håller på dej jue!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ