Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inget att beskriva. Bara massa att läsa.


Barnvakten

I en film är jag det där skottet
som inte ens tog i stolpen
som inte pricka mål.

Jag är inte det där skottet
Som gick mot stjärnorna
jag är stjärnan som föll.

Dörrar stängs
Väggar trängs
byggnader sprängs
Det är i slutet
när allt ligger bränt
Som du vaknar
frågar: vad har hänt?

I en film föll jag till den här planeten
Föll för att falla
Falla i din famn

Föll för att bli din stjärna
Föll för att du skulle ha nån
att se ner på.

Dörrar stängs
Väggar trängs
byggnader sprängs
Det är i slutet
när allt ligger bränt
Som du vaknar
frågar: vad har hänt?

Jag sa, Inget.
Hela filmen var ett skämt.




Fri vers av Mayflyer
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer