Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite för mycket bara lite


Bara lite

Bara lite grann, Bara lite
När jag står på facit i min hand
och allt jag lärt mig var fel.
Jag skulle ha fuskat,
bara lite grann, bara lite.

Bara lite grann, bara lite
Metrologen pekar och lovar
En dimma, en vardag av frostat glas.
Optimisten säger
Vädret färgar mig grå, Men...
Bara lite grann, Bara lite

Bara lite grann, bara lite
Har du fått nog av för lite?
Jag kan bli din leksak
Ditt instrument att spela dur på
Men blir det för mycket,
bara lite, lite grann
Så kommer vi
aldrig mer
träffa
varann.




Fri vers av Mayflyer
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-18 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer