Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagjämning

Äntligen
ser jag stjärnorna på himlen.
Äntligen
ser jag blommorna i gräset.
Åter ser jag natt och dag -
utan skuggan av det tvivel
som grumlat syn och sans.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-19 09:12

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Miss Mod
"utan skuggan av det tvivel
som grumlat syn och sans."
Mållös njuter jag av denna text, det finns en vördnad i orden som griper tag i mig, en slående ödmjukhet.
2009-03-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
"Skuggan av det tvivel som grumlat syn och sans."
Perfekt.
2009-03-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket talande text om årstider och inre stämning.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP