Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko 1,2,1,2

Det ekar i trapphuset efter dörren du slängde igen,
Ljudet går hand i hand med grannens efterfest
det är därför jag inte kan somna.

Det står i klartext att du är en konflikt.
Likt en satanist, du spelar på andras liv likt en pianist.
En hel kväll är förstörd,
men du är helt oberörd.

En satmara i andras ögon, men inte i hans.
Funnen i någon annans dans.
Vem blir du när sista låten är spelad,
När lamporna tänds.
I vilket hörn står du och skäms?

Ljudet har släpt din hand
festen är slut
dörren är låst
och du har lämnat dig ensam.




Fri vers av Mayflyer
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-19 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer