Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets kod

om ödet finns
vilket jag inte tror
måste det ändå
vadå måste
spelat någon roll
skitsnack

stängda dörrar med kodlås

öppna men kodkrävande dörrar

ödet sänder mig koden

som en tanke

koden får jag knappa in själv




Fri vers av jordgubben
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 13:55



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En tankvärd text med många bottnar.
2009-03-19

  Karin E
Tänkvärt!Fint och kryptiskt skrivet :)
Ödet ja, tanken om att man själv bildar sitt ödet genom val är frestande, men jag tror inte att jag tror på det. Jag tror att demesta är ganska förutbestämt, och passande, som att leva i ett pussel.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben