Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det står i titeln.


En värld av krigstaktik.

Skada är bara nummer i min värld.
Jag skulle kunna hoppa nu,
det enda som skulle hända
jag skulle bli synlig igen.
Pulvret hjälper mig att fly.

Era dödliga slag,
era förbannelser,
förförelse.
Jag flyr i fruktan.
Pulvret hjälper mig än en gång.

I min värld är det jag som är hjälte.
Jag hugger dig i ryggen,
hackar och tärnar.
Jag super mig full
och får det jag förtjänar.

Era dödliga slag,
era förbannelser,
nerkyld.
Jag blir genskjuten.
Avrättad.

Det spelar ingen roll
hur många gånger ni dödar mig.
Jag kommer alltid tillbaka.




Fri vers av Mayflyer
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer