Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sprang undan från dina egna ord, idag är du tyst



Folk hör det de vill höra
springa då de anar något annorlunda
Över dina läppar kommer endast det du vill säga
men du springer undan från orden i allafall

det fanns en tid då du skulle stått kvar

idag vet du att det är bättre att vara tyst




Fri vers av Andunelen
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 19:47



Bookmark and Share


  Losnall
Tankeväckande ord, fin text, underbar känsla.
2009-03-25

  MeAmmie VIP
Denna blev bokmärkt! Vad du utvecklas jag har inte varit inne på länge för jag har legat på sjukhus men nu ska jag läsa dina vackra fina underbara dikter igen! Fridens/Ammie
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen