Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina ord kanske singlar ner till någon som behöver dem


De finns väl någonstans

 

alla mina vackra tankar

förhoppningarnas

tröstande ord

till min älskade

(och till mig själv)

i den stora skräcken

för sjukdomen

som inte skulle

ge sig förrän

den hade vunnit

 

alla mina tankar

önskebilder och längtan

finns väl

någonstans

eller

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-19 22:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starka varma smärtsamma ord som berör.

Eva
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP