Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensammörker


När tomhet värmer mer än du
Ångestnatten lugnar
och stilla
mörkret sluter sig

Har jag redan lämnat
er alla?




Fri vers av Lindah
Läst 605 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-10 20:08



Bookmark and Share


  Laijza
Gillas! Men gillar inte frågetecknet, skulle vilja ha den meningen öppen...
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah