Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det kan vara

 

så kom orden

före tanken

snabbskriften

på datorn

hann före

reflektionen

vips

var allt skickat

och

oåterkalleligt




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-19 22:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja ibland springer fingrarna före tanken och ibland är det tvärtom....
2009-03-23

  genni
Såååå bra skrivet det här, *applåd*
2009-03-20

  Eva Langrath VIP
Du lyfter fram just som det kan vara när orden gått iväg och inte kan tas tillbaka.

Eva
2009-03-19

  Njord
Detta är ett stort problem. Ibland önskar man att man kunde radera.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP