Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igenom



landar
mot löven på gräset

blåsten
rycker svagt i byxbenen

med blicken
mot en grå natt
silas ett svalt regn
över ansiktet

tömmer just all

överflödig smärta




Fri vers av C.Källner
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-19 22:42



Bookmark and Share


  Glaaskupan
Enkelt vackert.
2009-09-26

  Junitvillingen
Snacka om att kunna skriva poesi som berör!! Du är fenomenal på att formulera dig så orden griper tag om mig som läsare. Glad att jag upptäckt dina dikter/texter!:-)
2009-04-24

  *Boppisgodis*
Jag vill också tömma ur mig smärta...sann poet är du
2009-04-19

  Blåbäret
befriande skönt....kom regn, skölj över rinn igenom...
2009-03-28

  Regn & Grus
Renande skönt matt dikt i regntunga färger..
Tycker om den omedelbara känsla jag får av dikten.
2009-03-24

  Suzy med punkterna
Du skriver så man riktigt kan känna det strilande regnet.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner