Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängen


Sängen

När jag möblerat om i livets rum
1000 gånger mer

fann jag att sängen fortfarande stod
i hörnet
där den stått ända sen jag såg henne för första gången

”förstår du inte?”
skrek jag med tårar i ögonen
”jag vill ju inte längre ha dig där”

lögnen stuttsade bara tillbaka
in i mig

och letade reda på hjärtat




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab