Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar sorg

Det luktar starkt av akvarell i mitt rum nu.
Tre nyanser av rött, luktar det.
Det doftar, eller luktar.
Men stinker ej.
Absolut inte.
Men det doftar sorg.
Djup, djup sorg
som aldrig torkar in i duken.

Tre nyanser av röd akvarell är vad min hjärna registrerar.

Det doftar sotrg.




Fri vers av Halili
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 22:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vid målinjen snubblar du på orden, som av sorgen är i en dimma.


Men jag gillar de fina målade bildena av konstnären som känner,

livet är att känna...både det ena och det andra...

applåder!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili