Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade Ludvig!


Ta hand om mig

Jag lutar mig mot din axel.
Människor springer hela tiden fram och tillbaka
Ropar, dansar, skriker, sjunger.
Men jag sitter här, och du är precis brevid mig.
Så jag lutar mig mot din axel.
Din välbekanta axel.
Och Jag vet att jag är trygg.
Jag vet att du skulle ta hand om mig.
Jag skulle lägga mitt liv i dina händer inatt om du bad mig.
Lutar mig, ber dig:
- Ta hand om mig!
Bara för en liten, liten stund...
Och du är där, Du sitter brevid mig. Du låter mig luta mig mot dig.
Precis som du alltid har gjort




Fri vers av Halili
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili