Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande tårar

Glittrande tårar porlar över ett skuggat ansikte.
Rinner genom bläcksvart mörker.
En nyans av illröttblod lämnas som spår efter vattenfallets utlopp.
Försöker skölja bort det onda.
Försöker tvätta rent, skrubba bort.
Men det är inte mödan värt, vännen.
Det är inte mödan värd.
Men tvätta du!
Skrubba, gnugga, skura!
Varsågod, jag hindrar dig inte! Lägg all din tid på att tvätta mig. Få bort allt det onda. Försök få bort det.
Låt mig inte hindra dig, vännen.
Men det inte mödan värt




Fri vers av Halili
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili