Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland vill jag bara skrika...

 

blicken
i marken
vandrar sakta
tyst på rad

gör allt
allt för att inte se
människorna bredvid
statister
inga tankar
inga känslor
statister i era liv

ser er
ser på er

vägrar
vägrar delta

jag vill
SKRIKA
tala högt
i megafon

men tvivlar
på att
någon
skulle våga

våga lyfta blicken

tvivlar
på att någon
skulle våga

se




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 665 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-19 23:17



Bookmark and Share


  Smultris
förstår du hur bra din profilbild passar till just denna text?

;)
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart