Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hope

 

Efter 1000 ensamma nätter

tror jag fortfarande

på en varm famn

på  en sömn utan mardrömmar

på en trygghet utan gränser

Efter 1000 kalla mil

utan en vägledande hand

utan ett ord, utan en blick

utan en hamn


tror jag fortfarande

att jag kommer överleva

Och jag ska ta 1000 och åter 1000 steg till




Fri vers av Bissen
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen