Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dagar finns

många är speciella
vill bli

uppmärksam




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP