Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den finaste av alla

Du
hur ska jag
någonsin
kunna förklara
så att du
förstår?
Du är allt
jag
någonsin
kunnat drömma
om
Du är den
enda för
mig
och du är
FIN
finast i
hela
världen
Jag behöver
inget annat
än dig
om du bara
låter
mig ge
dig allt
vi vill ha




Fri vers av firefire
Läst 264 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-20 12:55



Bookmark and Share


  Roula O
fina rader man njuter av...underbart!
2009-03-20

  Cosmic Johanna
Vilken härlig bejakande röst om kärlek...

för konsten sitter ju i att ta emot,

den svåraste konsten av dem alla:-)

Knepigt nog!

Applåder för denna!

Bokmärker.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire