Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför.... sitta här och glo?



...varför sitta här och drömma?


Varför sitta här och glömma....

när man tappat bort sig i sin gömma?




Övriga genrer av Persheng Babaheidari
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persheng Babaheidari
Persheng Babaheidari