Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyttar

 

jag far runt

lite hit och lite dit

blir så förtjust

åååååå

men hit kanske

jag kan flytta

går in på hemnet

och kollar allt

i flera dagar

kanske veckor

 

sedan

flyttar jag

hem igen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-20 21:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på nedanstående kommentar .....
2009-03-21

  * Ammi *
borta bra men hemma bäst, hjärtat talar och du lyssnar! kram
2009-03-20

  Eva Langrath VIP
Tankar som flyger och far och söker sin riktning.

Eva
2009-03-20

  Ilona _L
Billigare och mindre ansträngande flytt! ;-)
2009-03-20

    sunnanvind
känner igen...hemma är hemma.. jag är så fäst vid mitt Hemma...
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP