Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kometer

Ord mot hårda skal
Helt utan självförsvar
Skulle marken klara av
Kometer mot jordens yta?




Fri vers av Mayflyer
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer