Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

sista natten med dig

 




Orgieasm


 

 

den sista natten
ägnad kärlekens minne
en gråtorgie

vår kärlek var över
vi förmådde inte mer

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 21:53



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
sorgligt med sant
för många liv.
2009-03-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sorglig men bildrik
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q