Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

underbart var kort

och för läääänge sen

 




Vi bytte ringar - och så bytte vi tillbaka



 

 

så skulle det bli
vi var förevigade
men cirklarna brast

det ädlaste var guldet
som vi gav varann åter

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 21:55



Bookmark and Share


  glasbiten
Ja...fint Tina. En tröstkänsla vill infinna sig fastän det var länge sen. Minnen kan blekna men smärtan tar eoner att läka till samma nivå.
2009-03-23

  AjBi
Vackert beskrivet av brustna drömmar och illusioner.
2009-03-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här får man stanna till vid och ser många bottnar. Fin Tina
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q