Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kokainsträngar vränger


om horan drar, vem bryr sig?


Han såg på mig som
avklädd
bulnades och drog
vita strängar genom hjärnan

två ögonblick av svärta
genomlyst


horan drar ögon
vänder blick
och går


vem bryr sig




Fri vers av halmstrå
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 23:30



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Först gjorde detta ont att läsa. Sedan upptäckte jag ett slags hopp mellan raderna, att vända sig bort från svärtan, inte låta den komma nära; "vem bryr sig".
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå