Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag.

Jag röker förmycket

jag vet

har sex med alldeles

för många konstnärer,

säger dem.


Men jag har även

vanliga dagar och gummistövlar

precis som normala människor.












Fri vers av Maria Natasja
Läst 880 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-03-21 00:27



Bookmark and Share


    jesse james
Igenkännade livsnjutning.Du bestämmer över ditt liv/jj
2014-06-08

  rocksolid
saknar gummistövlar - och normala dagar, tror jag...
2009-05-13

  Jonas Rudberg
Snygg, smart, sublim självironi.
2009-03-27

    FinnRaggarn
Vem bestämmer vad som är normalt? Bra
frågeställning.... ,så skrev du efter att läst min -
VAD ÄR DU ? ,men vad är det för färg på stövlarna?
2009-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Asgarvar åt avslutningen!
Du är en humoristisk tjej du, Mary Tash!
2009-03-22

  Ulf Popeno
Allting är alldeles för mycket
när man ska vara lagom
2009-03-22

  Maria Zena Viklund
vem är du?


så vacker i dina gummistövlar!
2009-03-21

  hawkeye
Vem sätter normen om vad som är normalt...? *L* Skön dikt :)
2009-03-21

  Yrre VIP
Underbar men, det heter de och inte dem. Dom går också att använda.
Härligt skrivet!
2009-03-21

  mayhem and order
Ja vem fan har inte det:)...kramar till jag för jaget e fan bra de
2009-03-21

  Elaine.S VIP
Det finns framförallt en viktig rad
i dessa dina ord och det är "Säger dem."
De verkar tycka alldeles för mycket om dina vanliga
dagar och de dagarna med lite mer glitter över...
2009-03-21

  Ex¤animo
Det är bra att du ger dem meningar* i tillvaron. Och det finns ju inte så många olika färger på gummistövlar att diskutera...
2009-03-21

  Carola Zettergren
:):)känner till problemet..jag köpte nya gummistövlar häromdagen, gröna med gula blommor på!!!Tack för denna suveräna dikt!!!
2009-03-21

  Ola Rydberg
Ja konstnärer dem har det bra
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja