Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talkin\' bout eevolution

Vart passar det in
När en tårögd medelålders man står vid en pissoar utan att vara pissnödig.
När en oälskad tonårsflicka ger upp och tar sitt liv.

Systemteori är just teori




Fri vers av zapatista
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-11 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista