Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte där

 

stod still i

smärtan

gång på gång

igen

 

föll i

djupa brunnar

gång på

gång igen

 

livet

finns

inte

där

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-21 10:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt skrivet!
2009-03-23

  Michaela Dutius
livet har så många dimensioner...en är den djupa smärtan...även om det är något av: dit du icke vill...en starkt berörande dikt!
2009-03-23

  Rachel Roth
instämmer i Eva L. kommentar
men också lite egna funderingar

...inte det flödande ljusa livet
kanske det mörka, smärtsamma livet
2009-03-22

  Eva Langrath VIP
Rader som griper tag om att börja om och börja om.

Eva
2009-03-21

  Njord
Smärtsamt skrivet!
Första 4 raderna är verkligen bra!
2009-03-21

  jardan
Vilka rader, vilken förmåga du har till formulering - grips!
2009-03-21

  Eaglemountains VIP
På vissa ställen känns det som inte livet fanns, men Du kommer att hitta rätt ..... Du har ju rest Dig gång på gång, snart är det Din tur .......
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP