Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=jAXsjEpP8q4 'flow sweetly, hang heavy you suddenly complete me'


Kamera (Minoriteter)



därför att
vi var rusdrycker

långt innan
förordningarna kom

i oss bor minoriteter
och vi smeker våra förtryckta



så låt oss rusa
fuck off, bara dra

och hon skulle andas
i de solblonda lockarna

en sliten road-movie
där varsomhelst



så mina händer
hennes tatuering

löper kropp
knottrar hud

visar mitt eget
motiv om ursprung



ett möte där
och vi fuktar det svarta

nu för första gången
längtar jag riktigt, framåt

att binda ihop
mig med ett mål



jag misstänker
visste egentligen alltid

dubbla sköldar
ett vapen för allt

en på var arm
cirkeln så sluten



hon tänker inte längre
när hon öppnar upp

och jag flyter in
tränger bort oljud

i en vändning är vi tyngden
allt och kedjan går av



jag famlar hennes mjuka
men blir som hårdast när hon skär

man kan höra ur röst
hur långt en människa vågar se

snart sjunger detta svartvarma skratt
ikväll älskar jag henne astralt










Fri vers av Pah
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-21 16:24



Bookmark and Share


  Svartsilver
du tar oss till bilder bakom ord. så underbart som bara du kan.
jag tycker mycket om dina dikter.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah