Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens penseldrag är färglöst

 

 

 

i vilken universum

i vilken tid levde hon

 

tidens penseldrag var färglöst

och ord föll utan röst

tyngdlöst

 

med en sten kast avstånd

från tusen och en natt

förblev hon obegriplig

stående

stilla

omringad av bortglömda speglar

 

hon

med en hel försonade nation i hennes röst

med spår av passion runt hennes läppar

med tårar av sprängda stjärnor på hennes kind

 

bland vallmon

förblev hon obegriplig

stående

tyst

utan igenkännande

av hur jag föråldras

i förtröstan att höra

hennes röst




Fri vers av Marduk VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-21 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP