Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. medan man ständigt söker nya


Sanningen går förlorad

Under dimblå himmel

ögon bundna av sorg

blundar hårdare

för att inte minnas

de drömmar jag drömt.

 

Letar längtan

medan jag ser

avund flinar elakt.

 

Orden saknas

allt blir ett begrepp

men jag vill inte

låta känslan försvinna.

 

Det förflutna dansar tango

kramat av en falskhet.

Sanningen förloras

medan man ständig söker nya,

på samma gång

som jag blir starkare i mig själv.

 

 

8/3-09   10:41

 




Fri vers av En klar stjärna
Läst 764 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 02:46



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Tack Larz, du har rätt samtidigt skrev
jag att:
medan "man" ständig söker nya,... ( men
om man finner nya är annat, det är
skillnad mellan sanning och verklighet)
Jag söker INGA NYA sanningar, jag har
"den sanna" kvar.
Du påminner läsaren om de nya synvinklarna. Bra!
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Med sanningen går man aldrig förlorad.
Och för mig duger den gamla sanningen bra.
Den har bevisat sig hållbar.
Jag behöver inga nya.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna