Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossat hjärta


allt vi hade var skärvor av ensamhet
en spegelbild som inte reflekterar det hopp vi vill ha
våra tankar mixas sönder av vardagens mänskliga idiotism
och minnen blandas till en kall klibbig gröt av sårbarhet

du gråter
och kramen jag ville ge till dig
når

inte ända fram

nere på stranden till den sjö vi badade i den sommaren
när allt började en vårdimmig morgon för länge sen
plockar jag platta gråa stenar till nya pannkakor
ändå

när de kastas i studsande bågar vet jag redan
att jag aldrig kan få dem att täcka sjöns grumliga botten
aldrig kan få dem

att begrava vår eviga sorg

tuggumikänslan växer
med en smak som redan försvunnit
och i mitt bröst växer känslan av hopplöshet
skulle tro

att den påminner om en hjärtinfarkt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 07:10



Bookmark and Share


  jardan
En så stark text som kräver min läsning ett flertal ggr, vardagligt varmt språk med mycket sorg
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP