Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på kärlek är gränslös

Allt jag ville - var att bli älskad

Jag ser det nu
Har sugit ut varenda liten droppe kärlek jag kunnat få
och överlevt på det
Det är det jag helt enkelt överlevt på

Visst har det blivit fel många gånger
jag har sökt kärlek på fel sätt
i tron att det var rätt
För det lider jag livets nederlag nu

Men insikten om att kärleken är störst
ger mig kraft
Kanske är jag på väg att förlåta mig själv
Kanske

I mina desperata försök att fylla hålet inuti
har jag sålt mig själv
inte för pengar
för en millisekund av närhet
var som helst till vem som helst

I den gränslösa jakten på kärlek




Övriga genrer av Kornelia
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-11 15:07



Bookmark and Share


  mjuk
Precis så är det.Fantastiska ord.Jag känner igen mej i varje ord du skriver
"för en millisekund av närhet", jättebra formulering.
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Kornelia